Apa Nova începe, luni, lucrări pe Calea Victoriei

Apa Nova începe, de luni, lucrări la două tronsoane de conducte de apă de pe Calea Victoriei, unde există risc de avarii care ar putea pune în pericol circulaţia în zonă, compania anunţând că în perioada lucrărilor alimentarea cu apă în zonă nu va fi întreruptă.

142 afișări
Imaginea articolului Apa Nova începe, luni, lucrări pe Calea Victoriei

Apa Nova începe, luni, lucrări pe Calea Victoriei (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, începând de luni, Apa Nova începe lucrări la două tronsoane de conductă de apă pe Calea Victoriei, una între Piaţa Revoluţiei şi strada Ion Câmpineanu şi cealaltă între Calea Griviţei şi General Berthelot.

Compania estimează că lucrările de reparaţii la conductele de apă vor dura 42 de zile pentru tronsonul Piaţa Revoluţiei - Ion Câmpineanu şi 70 de zile pentru tronsonul Calea Griviţei - General Berthelot.

"Pe lângǎ evitarea avariilor care ar pune în pericol traficul auto şi evitarea întreruperilor de apă, aceste lucrǎri au ca scop şi îmbunătăţirea parametrilor de furnizare a apei pentru consumatorii din zonă. Alimentarea cu apǎ nu va fi întreruptǎ", se arată în comunicatul companiei Apa Nova remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici