Aplicaţia Inspectorul Pădurii nu poate fi accesată câteva zile. Explicaţia dată de Ministerul Mediului

  • Aplicaţia Inspectorul Pădurii care asigură, pentru publicul larg, transparenţa în ceea ce priveşte transportul materialului lemnos, va fi disponibilă într-o nouă versiune pentru descărcare până cel târziu pe data de 10 februarie.
  • Până atunci, sesizările din domeniu pot fi făcute la 112.
1301 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia Inspectorul Pădurii nu poate fi accesată câteva zile. Explicaţia dată de Ministerul Mediului

Aplicaţia Inspectorul Pădurii nu poate fi accesată câteva zile. Experţii lucrează la o nouă versiune

Ministerul Mediului anunţă că aplicaţia Inspectorul Pădurii care asigură, pentru publicul larg, transparenţa în ceea ce priveşte trasabilitatea materialului lemnos, va fi disponibilă într-o nouă versiune pentru descărcare până cel târziu pe data de 10 februarie.

Vechea aplicaţie nu mai funcţionează şi în prezent specialiştii testează împreună cu repezentanţii Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor noua versiune. În această perioadă sesizările privind transporturile de lemn pot fi făcute la 112.

„În această perioadă, orice transport de lemn asupra căruia există suspiciuni poate fi verificat prin apelarea sistemului unic 112. Operatorii vor verifica existenţa avizului şi legalitatea transportului în baza de date a SUMAL 2.0. În plus, toţi reprezentanţii instituţiilor de control - gărzile forestiere, Poliţia şi Jandarmeria - care au drept de utilizare în modulul SUMAL Control, vor acţiona în vederea asigurării respectării legii”, a anunţat Ministerul Mediului.

Noua aplicaţie Inspectorul Pădurii va beneficia de o interfaţă nouă şi de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte experienţa utilizatorului, faţă de versiunea precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici