Aplicaţie mobilă pentru elevii din Bucureşti care vor să obţină abonamentul gratuit de transport

Societatea de Transport din Bucureşti a lansat o aplicaţie mobilă pentru elevii din Capitală care au dreptul la abonament gratuit pentru călătoriile cu mijloacele de transport.

681 afișări
Imaginea articolului Aplicaţie mobilă pentru elevii din Bucureşti care vor să obţină abonamentul gratuit de transport

Aplicaţie mobilă pentru elevii din Bucureşti care vor să obţină abonamentul gratuit de transport

Aplicaţia se numeşte YouthTB.

Aceasta poate fi utilizată de elevii de la şcolile acreditate din Bucureşti şi din judeţul Ilfov

„Elevi, de azi abonamentele gratuite pentru transportul în zona metropolitană Bucureşti - Ilfov se pot obtine şi online. Simplu, comod, accesibil, fără să aşteptaţi la centrele de vânzare, fără birocraţie. În câteva minute de la instalare sunteţi posesorii unui abonament pentru transportul de suprafaţă. Nu mai purtaţi grija cardului, de acum abonamentul îl aveţi în aplicaţia YouthTB”, a anunţat, pe Facebook, Societatea de Transport Bucureşti - STB SA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici