Apple prezintă iPhone 15 Pro: încărcător universal şi corp din titan

Apple a anunţat astăzi iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, cu o sticlă spate complet nouă, cu infuzie de culoare, cu un finisaj mat şi un nou profil teşit pe carcasa din aluminiu.

1500 afișări
Imaginea articolului Apple prezintă iPhone 15 Pro: încărcător universal şi corp din titan

Apple prezintă iPhone 15 Pro: încărcător universal şi corp din titan

Apple comunică noutăţile într-o notă în care precizează că ambele modele au Dynamic Island şi un sistem avansat de cameră, conceput pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii fantastice din momentele de zi cu zi din viaţa lor.

O cameră principală puternică de 48 MP vă permite să faceţi fotografii cu rezoluţie super înaltă şi noul teleobiectiv 2x pentru un zoom optic pe trei niveluri: va fi ca şi cum aţi avea o a treia cameră.

Familia iPhone 15 introduce şi portrete de ultimă generaţie, facilitând realizarea de portrete cu un nivel mai ridicat de detalii şi performanţe superioare chiar şi în condiţii de lumină slabă.

Cu cipul A16 Bionic pentru performanţe puternice, conector USB-C, locaţie precisă pentru Find My Friends şi robusteţe de vârf în industrie, iPhone 15 şi iPhone 15 Plus reprezintă un salt uriaş înainte. iPhone 15 şi iPhone 15 Plus vor fi disponibile în cinci culori noi: roz, galben, verde, albastru şi negru. Le vor putea precomanda de vineri 15 septembrie, cu disponibilitate începând de vineri - 22 septembrie.

„iPhone 15 şi iPhone 15 Plus reprezintă un salt uriaş înainte, cu inovaţii captivante ale sistemelor de cameră care stârnesc creativitatea”, a declarat Kaiann Drance, Vicepreşedinte Worldwide iPhone Product Marketing. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici