Aproape 2.500 de absenţi la proba de Limba Română a Bacalaureatului

Aproape 2.500 de candidaţi au absentat şi 39 au fost eliminaţi, luni, la proba de Limba şi Literatura Română a Bacalaureatului

164 afișări
Imaginea articolului Aproape 2.500 de absenţi la proba de Limba Română a Bacalaureatului

Aproape 2.500 de absenţi la proba de Limba Română a Bacalaureatului

Ministerul Educaţiei anunţă că la proba de luni s-a înregistrat o rată de participare de 98%. Nu s-au prezentat 2.453 de candidaţi, iar 39 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele şi baremul de evaluare au fost publicate la ora 15.00 pe site-ul dedicat, subiecte.edu.ro.

Marţi este programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcţie de profil: Matematică şi Istorie / candidaţi înscrişi la această probă: 119.410), iar miercuri proba la alegere a profilului şi specializării.

Proba la Limba si literatura maternă se va desfăşura joi.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie, iar în aceeaşi zi se vor putea depune şi contestaţii.

Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici