Aproape 300 de persoane date în urmărire au fost prinse în luna iulie

Aproape 300 de persoane date în urmărire naţională sau internaţională au fost prinse în luna iulie.

287 afișări
Imaginea articolului Aproape 300 de persoane date în urmărire au fost prinse în luna iulie

Aproape 300 de persoane date în urmărire au fost prinse în luna iulie

Potrivit statisticii Poliţiei Române, în perioada 1 – 31 iulie „în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 297 de persoane urmărite la nivel naţional”. Dintre acestea, 229 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 29 aveau mandate de arestare preventivă.

Totodată, au fost depistate 22 de persoane care aveau emise mandate europene de arestare, iar faţă de 11 persoane au fost dispuse sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate, a mai anunţat Poliţia.

De asemenea, în luna iulie, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale, au fost depistate 1.336 de persoane dispărute, 805 fiind copii, au precizat anchetatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici