Aproape 500 de sancţiuni date de poliţişti, într-o zi, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Poliţiştii au aplicat aproape 500 de sancţiuni într-o singură zi în cadrul unei acţiuni organizate la nivel naţional şi care a vizat prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

206 afișări
Imaginea articolului Aproape 500 de sancţiuni date de poliţişti, într-o zi, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Aproape 500 de sancţiuni date de poliţişti, într-o zi, în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Potrivit IGPR, în cadrul acţiunii, desfăşurate miercuri, s-au desfăşurat activităţi în zona a 219 treceri la nivel cu calea ferată, au fost verificate 1.010 vehicule, fiind aplicate 486 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 175.347 de lei. 417 dintre acestea au fost aplicate la regimul rutier, iar 65 pentru abateri la trecerea la nivel cu calea ferată.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale la Legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 4 sancţiuni contravenţionale la Legea privind transportul în regim taxi şi în regim de închiriere.

Totodată, au fost constatate 3 infracţiuni, dintre care o infracţiune la regimul rutier, fiind reţinute 39 de permise de conducere, retrase 18 certificate de înmatriculare şi 10 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici