Aproape 70% dintre români petrec 1 Mai la grătar

Aproape 70 la sută dintre români vor petrece 1 Mai la gratar sau la iarba verde în oraşul în care locuiesc sau în împrejurimi, doar 32 la sută vor petrece Ziua Muncii la mare sau la munte, potrivit unui poll-online iniţiat şi gazduit de www.casefaraintermediari.ro în perioada 22-29 aprilie 2010.

75 afișări
Imaginea articolului Aproape 70% dintre români petrec 1 Mai la grătar

Aproape 70% dintre români petrec 1 Mai la grătar (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

De asemenea, 44 la sută dintre românii care vor pleca la mare sau la munte vor aloca anul acesta pentru mini-vacanţa de Ziua Muncii un buget mai mare faţă de anul trecut, dintre aceştia 34 de procente răspunzând că intenţionează să plătească cu 50 la sută mai mult decât în 2009, se arată într-un comunicat de presă remis vineri.

Potrivit aceluiasi sondaj online, 41,3 la sută dintre respondenţi au declarat că vor cheltui mai puţin de 1 mai, iar 14,5 la sută afirmă că vor cheltui la fel ca anul trecut.

Participanţii la poll-ul online au afirmat, aproximativ 38 la sută, că sunt dispuşi să plătească doar 50 de lei pentru închirierea pentru o noapte a unei camere, de 1 mai, aproape 34 la sută vor cheltui 100 de lei, în timp ce doar 28 de procente se arată mai înstăriţi, intentionând să plătească peste 100 şi 150 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici