Aproximativ 20 de turişti, blocaţi în apropiere de Muntele Mic din cauza unei ploi torenţiale

Aproximativ 20 de turişti au rămas blocaţi, sâmbătă seara, pe drumul care leagă localitatea Borlova de Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin, după ce, în urma unei ploi torenţiale, şoseaua a fost acoperită de pietre şi crengi, iar oamenii nu am mai putut înainta.

473 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 20 de turişti, blocaţi în apropiere de Muntele Mic din cauza unei ploi torenţiale

Aproximativ 20 de turişti, blocaţi în apropiere de Muntele Mic din cauza unei ploi torenţiale (Imagine: Tiu Marin/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Salvamont Muntele Mic, şase maşini au rămas blocate între şuvoaie, sâmbătă seara, după ce o ploaie torenţială a adus pe drum pietre şi crengi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Turiştii nu au mai putut să coboare spre Borlova, dar nici să se întoarcă în staţiunea din Caraş-Severin.

Conform surselor citate, Serviciul Salvamont, împreună cu ISU Caraş-Severin şi cu ajutorul unui utilaj al Primăriei din Borlova, a reuşit să deblocheze drumul judeţean care leagă localitatea Borlova de staţiunea montană, iar turiştii au fost coborâţi în siguranţă în Turnu Ruieni.

Circa 100-150 de persoane se află, duminică, pe Muntele Mic, la ora transmiterii acestei ştiri lucrările pentru refacerea drumului fiind în curs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici