Aproximativ 200 de blocuri şi imobile, fără energie electrică în zona Bulevardului Basarabia

Aproximativ 200 de blocuri şi imobile din zona Bulevardului Basarabia au rămas fără energie, joi, din cauza unei avarii produse la nivelul reţelelor primare ale Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), furnizarea serviciilor urmând a fi reluată cel târziu vineri dimineaţa.

42 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 200 de blocuri şi imobile, fără energie electrică în zona Bulevardului Basarabia

Aproximativ 200 de blocuri şi imobile, fără energie electrică în zona Bulevardului Basarabia (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Executarea lucrărilor de intervenţie a echipelor RADET a impus întreruperea furnizării de agent termic pentru încălzire şi apă caldă menajeră pentru consumatorii din perimetrul descris de str. Vatra Luminoasă, Bd. Basarabia, Aleea IOR, Bd. Nicolae Grigorescu, Calea Vitan şi Bd. Camil Ressu, potrivit unui comunicat de joi al RADET.

Sunt afectate 166 de blocuri şi 35 de imobile situate în această zonă.

RADET estimează că reluarea furnizării serviciilor va fi posibilă până cel mai târziu în cursul dimineţii de vineri, ora 5.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici