FOTO Aproximativ 30.000 de turişti petrec minivacanţa de Rusalii pe Valea Prahovei

Aproximativ 30.000 de turişti petrec minivacanţa de Rusalii pe Valea Prahovei. Babele sau Sfinxul de pe Platoul Bucegilor sunt obiectivele turistice cele mai căutate, vineri, de turişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

311 afișări
Imaginea articolului FOTO Aproximativ 30.000 de turişti petrec minivacanţa de Rusalii pe Valea Prahovei

Aproximativ 30.000 de turişti petrec minivacanţa de Rusalii pe Valea Prahovei

Gradul de ocupare în unităţile de cazare de pe Valea Prahovei este, cu ocazia minivacanţei de Rusalii, de peste 80 la sută.

Potrivit conducerii Centrului de Informare Turistică din Sinaia, numărul celor care au ales ca destinaţie Valea Prahovei este de aproximativ 30.000.

”Avem pe Valea Prahovei cam 30.000 de turişti. Vorbim atât de cei cazaţi, cât şi de vizitatori, pentru că sunt şi persoane care vin dimineaţa şi pleacă seara”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul Centrului de Informare Turistică din Sinaia, Paul Popa.

Sute de persoane au urcat pe munte, printre obiectivele turistice cele mai căutate numărându-se Babele sau Sfinxul.

”Sunt doar 10 grade aici. Este foarte frumos. Aer curat, soare, bună dispoziţie. Suntem veniţi în concediu”, a declarat o turistă.

Traseele din Munţii Bucegi sunt deschise, dar salvamontiştii atrag atenţia turiştilor să nu se aventureze, să fie echipaţi corespunzător şi să se informeze asupra stării vremii înainte de a pleca pe munte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici