Aproximativ 300 de persoane rămase înzăpezite, cazate la instituţii din Lehliu

Aproximativ 300 de persoane rămase înzăpezite sau aflate în autoturisme cărora poliţiştii le-au interzis accesul pe DN 3 Fundulea - Lehliu - Călăraşi sunt cazate, din noaptea de duminică spre luni, în sedii ale unor instituţii din localitatea Lehliu Gară, unde au primit hrană şi ceaiuri calde.

49 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 300 de persoane rămase înzăpezite, cazate la instituţii din Lehliu

Aproximativ 300 de persoane rămase înzăpezite sunt cazate la instituţii din Lehliu (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Potrivit primarului localităţii Lehliu Gară, Iulian Iacomi, oamenii au fost cazaţi la Sala de Sport, la Casa de Cultură, la primărie şi la spital şi vor rămâne acolo până când viscolul se va opri, iar ei îşi vor putea continua călătoria în condiţii de siguranţă.

"Sunt oameni cazaţi peste tot în oraş, iar în această dimineaţă au mai fost recuperate trei maşini cu zece persoane care au fost aduse în localitate. Avem persoane cazate la primărie, la spital, la mine acasă, peste tot. Au primit ceaiuri şi mâncare", a declarat Iulian Iacomi.

De asemenea, alte 15 persoane rămase înzăpezite au fost cazate la Primăria din Fundulea, unde au primit hrană şi ceaiuri calde, iar unele au avut nevoie de asistenţă medicală.

"Am avut un pacient care a suferit recent o arsură şi era sub tratament, a fost chemată o ambulanţă şi i s-au acordat îngrijiri medicale. Noi suntem pregătiţi să oferim cazare celor înzăpeziţi sau care sunt întorşi din drum", a declarat Ionel Dorobanţu, primarul oraşului Fundulea.

Pe de altă parte, la ora transmiterii acestei ştiri aproximativ 250 de persoane continuă să fie blocate pe DN 3, în zona Lehliu, unde au rămas cu maşinile înzăpezite încă de duminică seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici