Aproximativ 80 de cetăţeni români vor fi repatriaţi, marţi, din Fâşia Gaza

Ministerul de Externe anunţă că, urmare a solicitărilor înregistrate la Ambasada României de la Tel Aviv din partea unor cetăţeni români din Fâşia Gaza, a pus la punct detaliile unei noi operaţiuni de repatriere a unui grup format din aproximativ 80 de persoane, care va avea loc marţi dimineaţă.

1 afișare
Imaginea articolului Aproximativ 80 de cetăţeni români vor fi repatriaţi, marţi, din Fâşia Gaza

Aproximativ 80 de cetăţeni români vor fi repatriaţi, marţi, din Fâşia Gaza

Conform unui comunicat al MAE, remis, luni, agenţiei MEDIAFAX, marţi dimineaţă, grupul format din aproximativ 80 cetăţeni români, în majoritate femei şi copii, va trece prin punctul de frontieră de la Erez în Israel, de unde vor fi preluaţi de către personalul Ambasadei României la Tel Aviv.

De la frontiera israelo-iordaniană, grupul va fi preluat de către reprezentanţii Ambasadei României în Iordania, care îi vor însoţi până la Aeroportul Internaţional din Amman, unde se vor îmbarca într-un avion Tarom, cu destinaţia Bucureşti, în condiţii similare cu cele ale operaţiunii din 23-24 iunie. Sosirea grupului de repatriaţi români este prevăzută a avea loc în cursul nopţii de 10 spre 11 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici