Aproximativ opt mii de persoane, la funeraliile Patriarhului Teoctist

Aproximativ opt mii de persoane au participat, vineri, la funeraliile Patriarhului Teoctist, pe parcursul manifestărilor religioase nefiind înregistrate evenimente deosebite.

1 afișare
Imaginea articolului Aproximativ opt mii de persoane, la funeraliile Patriarhului Teoctist

MIRA: Aproximativ opt mii de persoane au participat la funeraliile Patriarhului Teoctist

Potrivit Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, la Comandamentul Operaţional constituit la nivelul ministerului cu ocazia funeraliilor Patriarhului Teoctist nu au fost semnalate evenimente deosebite. În corturile puse la dispoziţie de MIRA, cadrele medicale ale Jandarmeriei au sprijinit peste 2.000 de cetăţeni care aveau nevoie de apă sau de îngrijire medicală de specialitate.

Ca măsură preventivă, în jurul orei 10.30, poliţiştii au îndepărtat din mulţime un bărbat cunoscut pentru formele de protest folosite la alte evenimente, precizează sursa citată.

Timişoreanul Faur Isaia a fost recunoscut, vineri, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla pe Dealul Mitropoliei, potrivit comisarului Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a fost dus la Secţia 14 Poliţie, unde s-a constatat că nu avea de gând să facă niciun scandal şi că venise la Bucureşti doar să asiste la eveniment şi să-i dea unui preot o scrisoare "pe latură spirituală". Ulterior, la solicitarea sa, poliţiştii l-au dus pe Isaia la gară, pentru a pleca spre casă.

Faur Isaia este cunoscut pentru modul în care a protestat în diferite ocazii în faţa a doi foşti preşedinţi ai României, dar şi la o vizită a Regelui Mihai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici