Arad: ACL acuză PSD că oferă drept mită electorală ceasuri de mână - FOTO

ACL Arad acuză PSD, printr-un comunicat de presă însoţit de fotografii, că oferă drept mită electorală ceasuri de mână, a căror valoare ar depăşi limita legală pentru materiale promoţionale de campanie, însă PSD neagă, afirmând că oferă produse care însumează ”sub cinci lei”.

763 afișări
Imaginea articolului Arad: ACL acuză PSD că oferă drept mită electorală ceasuri de mână - FOTO

Arad: ACL acuză PSD că oferă drept mită electorală ceasuri de mână - FOTO (Imagine: ACL)

Într-un comunicat transmis, luni, reprezentanţii ACL Arad spun că PSD împarte, pe străzile din municipiul Arad, ceasuri de mână, alături de fluturaşi şi alte materiale promoţionale de campanie pe care apar numele şi poza lui Victor Ponta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”În ultimele zile, membri ai Partidului Social Democrat au distribuit cetăţenilor ceasuri de mână, neinscripţionate, alături de alte materiale de campanie inscripţionate cu numele şi/sau fotografia candidatului Victor Ponta. Conform Legii 370 din 20 septembrie 2004, acestea sunt catalogate ca fiind mită electorală şi se pedepsesc ca atare”, arată reprezentanţii ACL.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, aceştia au susţinut că ceasurile erau aşezate în plase, alături de materiale de campanie tipărite, dar şi o brichetă, iar valoarea produselor ar depăşi limita legală de 10 lei. Astfel de plase au fost primite întâmplător şi de membri ai Alianţei.

ACL a transmis presei fotografii cu aceste cadouri care ar fi fost distribuite pe străzile din Arad.

Purtătorul de cuvând al PSD Arad, Flavius Ghender, susţine că partidul nu a oferit ceasuri, ci doar plase, pixuri, brichete, brelocuri, calendare şi materiale tipărite ”a căror valoare însumată este sub cinci lei”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici