Arad: Două persoane diagnosticate cu gripă porcină au decedat

Două persoane internate la Spitalul Clinic Judeţean din Arad şi care au fost diagnosticate cu gripă nouă au murit, luni, au declarat surse medicale citate de corespondentul MEDIAFAX.

65 afișări
Imaginea articolului Arad: Două persoane diagnosticate cu gripă porcină au decedat

Arad: Două persoane diagnosticate cu gripă porcină au decedat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor citate, este vorba de un bărbat şi o femeie, de 47 de ani, respectiv 55 de ani, care au fost internaţi, zilele trecute, cu simptome de bronhopneumonie, iar ulterior Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat infectarea cu noul virus gripal.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Arad a refuzat să ofere orice informaţii despre cele două decese, până când Ministerul Sănătăţii nu va prezenta un punct de vedere.

Totuşi, surse din cadrul spitalului afirmă că cei doi pacienţi au avut forme severe ale gripei noi şi au murit.

DSP Arad a prezentat, luni, numărul bolnavilor de gripă nouă din judeţ, care se ridică la 18, dintre care doi copii. De la confirmarea primului caz, în luna octombrie, în judeţ au fost diagnosticate 112 de persoane cu gripă nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici