Arad: Microbuz acroşat de un TIR pe DN 7 şi proiectat pe câmp, doi pasageri fiind răniţi

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce microbuzul în care se aflau şi care se întorcea din Anglia a fost acroşat, pe DN 7, în judeţul Arad, de remorca unui TIR, fiind proiectat pe câmp, iar şoferul autotrenului a fugit de la locul accidentului.

60 afișări
Imaginea articolului Arad: Microbuz acroşat de un TIR pe DN 7 şi proiectat pe câmp, doi pasageri fiind răniţi

Arad: Microbuz acroşat de un TIR pe DN 7 şi proiectat pe câmp, doi pasageri fiind răniţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc la ieşirea din oraşul Lipova spre Deva, pe DN 7, unde un microbuz în care se aflau patru persoane a fost acroşat de remorca unui TIR, fiind proiectat pe câmp.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, şoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului şi a fost oprit la o distanţă de câţiva kilometri.

În microbuz erau patru români care reveneau dintr-o călătorie în Anglia, iar doi au fost răniţi grav.

Unul dintre pasageri a rămas încarcerat, fiind scos din vehicul de către pompieri şi transportat la Spitalul Judeţean cu elicopterul SMURD, medicii afirmând că a suferit fracturi multiple şi alte traumatisme interne grave, fiind inconştient.

A doua victimă are răni mai uşoare, fiind conştientă şi în afara pericolului.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 7 s-a desfăşurat cu dificultate mai mult de o oră, cât timp au durat cercetările.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a fost acroşat microbuzul, şoferul TIR-ului riscând să fie acuzat de vătămare corporală gravă din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici