Arad: Un bărbat a murit după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina sa, în timpul unei furtuni. Arădeanul era şef în cadrul DSVSA Arad

Un bărbat a murit, luni după-amiază, la Arad, după ce un copac s-a prăbuşit, în timpul unei furtuni puternice, peste maşina pe care o conducea acesta. Arădeanul decedat era şeful Serviciului de siguranţă alimentară din cadrul Direcţiei Sanitar Venerinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Arad şi fost director executiv al instituţiei.

842 afișări
Imaginea articolului Arad: Un bărbat a murit după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina sa, în timpul unei furtuni. Arădeanul era şef în cadrul DSVSA Arad

Arad: Un bărbat a murit după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina sa, în timpul unei furtuni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE 19:06 Arădeanul mort după ce un copac rupt de vânt a căzut pe maşina sa era şef în cadrul DSVSA Arad

Arădeanul mort după ce un copac rupt de vânt s-a prăbuşit peste autoturismul său era şeful Serviciului de siguranţă alimentară din cadrul Direcţiei Sanitar Venerinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Arad şi fost director executiv al instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii SMURD sosiţi la locul accidentului au verificat identitatea bărbatului, găsind asupra acestuia documente şi constatând că este o persoană cunoscută la nivel judeţean, respectiv unul dintre foştii directori ai DSVSA Arad, Gheorghe Ban, care avea 53 de ani.

Actualul director al instituţiei, Viorel Agud, a declarat că a primit de la locul accidentului informaţii despre decesul colegului său, care ocupase în ultima vreme funcţia de şef al Serviciului pentru siguranţa alimentelor.

Reprezentanţii Poliţiei Arad spun că victima se afla în autoturismul personal, peste care a căzut un copac rupt de vijelie.

“Din primele cercetări reiese că bărbatul de 53 de ani conducea autoturismul pe strada Ştefan Augustin Doinaş, iar peste acesta a căzut un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Camelia Tuduce.

Medicii SMURD au constatat că victima avea coloana cervicală ruptă.

Cercetările continuă pentru a se stabili dacă este cineva răspunzător pentru acest incident grav.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, un copac a fost rupt de o vijelie, în zona centrală a Aradului, pe strada Ştefan Augustin Doinaş, în faţa Şcolii Gimnaziale nr. 4, şi s-a prăbuşit peste un autoturism aflat în trafic, care era condus de un bărbat.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 şi un echipaj SMURD a sosit acolo, iar medicii au constatat că bărbatul era mort, având o lovitură la cap, după ce maşina a fost strivită de copac.

La locul incidentului se află, la ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de poliţişti care cercetează împrejurările evenimentului, în timp ce echipe de pompieri au sosit pentru a degaja drumul, tăind copacul căzut.

Furtuna a început la Arad în jurul orei 17.00, cu ploaie torenţială şi vânt puternic.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judeţe din jumătatea de vest a ţării, inclusiv judeţul Arad, unde începând de luni seară şi până marţi dimineaţă vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici