Arad: Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier la ieşirea de pe autostrada A1 spre Nădlac

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite joi, în urma unui accident petrecut la ieşirea de pe autostrada A1 spre Nădlac, în judeţul Arad, traficul rutier fiind blocat pe un sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

316 afișări
Imaginea articolului Arad: Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier la ieşirea de pe autostrada A1 spre Nădlac

Arad: Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier la ieşirea de pe autostrada A1 spre Nădlac

Accidentul rutier a avut loc joi, la ieşirea de pe autostrada A1 spre Nădlac, pe DN 7G, în judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în accident au fost implicate o maşină şi o autoutilitară de transport marfă,.

În urma impactului, şoferul maşinii a murit, iar o altă persoană aflată în autoturism a fost rănită grav. De asemenea, cele două persoane din autoutilitară au fost rănite uşor.

Conform poliţiştilor arădeni, de vină pentru producerea accidentului rutier a fost şoferul maşinii, care a intrat pe contrasens şi a lovit frontal autoutilitara care circula regulamentar. La locul producerii accidentului a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD, pentru transportarea uneia dintre victime la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe un sens, în zona producerii accidentului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici