Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru cu prilejul Zilei Conştientizării Autismului

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului, Arcul de Triumf va fi iluminat, sâmbătă, în albastru, anunţă Primăria Generală a Capitalei.

110 afișări
Imaginea articolului Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru cu prilejul Zilei Conştientizării Autismului

Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru cu prilejul Zilei Conştientizării Autismului

Primăria Municipiului Bucureşti prin Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică şi Monumente de For Public – Monument for se alătură campaniei “O călătorie împlinită prin viaţă”, susţinută de Asociaţia Help Autism, cu prilejul Zilei Internaţionale a Conştientizării Autismului, potrivit unui comunicat de presă.

Cu această ocazie, în data de 2 aprilie 2022, începând cu ora 20.00, Arcul de Triumf va fi iluminat arhitectural în culoarea albastru, în semn de solidaritate cu persoanele care suferă de autism şi pentru a atrage atenţia asupra problematicii la nivel naţional.

Campania „O călătorie împlinită prin viaţă” se desfăşoară în paralel cu cea la nivel European şi subliniază faptul că o abordare unitară a gestionării afecţiunii este necesară de-a lungul întregii vieţi, pentru ca cele 40.000 de persoanele cu autism din România să se poată bucura de drepturile lor, de o viaţă fericită şi împlinită, alături de alte 7 milioane de persoane din Europa.

Persoanele dornice să susţină campania pot distribui fotografiile şi mesajele pe reţelele proprii de socializare, folosind hashtag-urile #ZiuaAutismului2022 #AutismDay2022 #oCalatorieImplinitaPrinViata. Ele pot fi preluate exact aşa cum sunt sau pot fi personalizate cu textul dorit în postări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici