Arena Naţională, încasări de aproximativ un milion de euro în 2023

Arena Naţională a avut în 2023 încasări de aproximativ un milion de euro, a anunţat joi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

126 afișări
Imaginea articolului Arena Naţională, încasări de aproximativ un milion de euro în 2023

Arena Naţională, încasări de aproximativ un milion de euro în 2023

Potrivit primarului, Arena Naţională a găzduit în acest an 39 de evenimente, printre care 27 de meciuri din campionatul intern şi meciuri internaţionale şi două concerte - Depeche Mode şi Gun's Roses.

Încasările s-au ridicat la aproximativ un milion de euro.

Nicuşor Dan anunţă că, pentru anul 2024, pe lângă meciurile din campionatul intern, sunt deja programate concerte foarte aşteptate de public: Ed Sheeran şi Coldplay, precum şi un meci demonstrativ al Generaţiei de Aur a fotbaliştilor români.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici