Argeş: Numărul permiselor auto suspendate a ajuns la 164

Numărul total al permiselor de conducere suspendate pe motiv că ar fi fost obţinute în mod fraudulos a ajuns, marţi, la 164, după ce prefectul judeţului Argeş a semnat încă opt ordine de suspendare, Prefectura solicitând Judecătoriei Piteşti anularea permiselor respective.

215 afișări
Imaginea articolului Argeş: Numărul permiselor auto suspendate a ajuns la 164

Argeş: Numărul permiselor auto suspendate a ajuns la 164

Permisele de conducere vor rămâne suspendate până la pronunţarea unor hotărâri definitive ale instanţei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş şi ai Prefecturii Argeş, 30 de persoane au predat, până marţi, la Poliţia Rutieră Argeş permisele suspendate, iar nouă au contestat în instanţă deciziile de suspendare, invocând prezumţia de nevinovaţie.

Dintre cei 30 de posesori de carnete de conducere care le-au depus la Politia argeşeană, trei sunt din Dolj, Dâmboviţa şi, respectiv, Călăraşi, iar ceilalţi 27 sunt din judeţul Argeş.

Dosarele existente la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din Argeş sunt verificate, din 4 martie, cu ajutorul unor specialişti de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Guvernul a aprobat, la 20 februarie, prin ordonanţă de urgenţă, ca permisele auto în cazul cărora există sesizări în instanţe, cu indicii temeinice, că ar fi fost obţinute prin acte de corupţie, să fie retrase, măsura urmând să fie aplicată şi pentru cele 3.500 de permise care ar fi fost obţinute fraudulos la Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici