Argeş: Şofer prins conducând cu 130 de kilometri la oră în localitate

Un şofer bucureştean a fost prins conducând cu 130 de kilometri la oră în localitate pe un drum din judeţul Argeş, poliţiştii rutieri argeşeni amendând, miercuri, în doar trei ore, alţi 30 de şoferi care au depăşit viteza legală.

185 afișări
Imaginea articolului Argeş: Şofer prins conducând cu 130 de kilometri la oră în localitate

Argeş: Şofer prins conducând cu 130 de kilometri la oră în localitate (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Poliţiştii rutieri din judeţul Argeş au prins, miercuri, un şofer în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti, care conducea cu 130 de kilometri la oră în localitate, pe DN 65, între Piteşti şi Slatina.

Bărbatul a fost amendat cu 945 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Alţi 30 de şoferi au fost prinşi, miercuri, în decurs de doar trei ore, pe DN 65, circulând cu viteză peste cea regulamentară.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, şoferii depistaţi de aparatele radar conducând cu viteză au primit amenzi în valoare totală de 7.200 de lei, iar trei dintre ei au rămas fără permis de conducere.

Pe DN 65 au acţionat patru echipaje ale Poliţiei Argeş şi două aparate radar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici