Argeş: Trei răniţi într-un accident petrecut la ieşirea de pe autostrada A 1 către comuna Bascov

Trei persoane au fost rănite într-un accident petrecut, vineri seară, pe DN 7, la ieşirea de pe autostrada A 1 către comuna Bascov, din judeţul Argeş, unde un şofer a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, iar autovehiculul s-a izbit violent de un alt autoturism.

259 afișări
Imaginea articolului Argeş: Trei răniţi într-un accident petrecut la ieşirea de pe autostrada A 1 către comuna Bascov

Argeş: Trei răniţi într-un accident petrecut la ieşirea de pe autostrada A 1 către comuna Bascov (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Poliţiei Argeş, accidentul s-a produs pe DN 7, în apropierea pasajului de la intrarea în comuna Bascov, în apropierea nodului de ieşire de pe autostrada A1.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piteşti, aflat la volanul unui autoturism BMW, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de un Ford condus de un bucureştean în vârstă de 35 de ani.

În urma impactului, ambii şoferi şi un pasager aflat în maşina care circula regulamentar au fost răniţi.

Circulaţia în zona accidentului a fost blocată timp de aproximativ 20 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici