Armistiţiul Israel-Hamas. În Gaza au intrat mai multe camioane cu ajutor umanitar

Mai multe camioane cu ajutor umanitar au intrat vineri dimineaţă în punctul de trecere a frontierei Rafah dintre Gaza şi Egipt.

243 afișări
Imaginea articolului Armistiţiul Israel-Hamas. În Gaza au intrat mai multe camioane cu ajutor umanitar

Armistiţiul Israel-Hamas. În Gaza au intrat mai multe camioane cu ajutor umanitar

Camioanele s-au pus în mişcare prin punctul de trecere a frontierei la aproximativ o oră de la intrarea în vigoare a armistiţiului între Israel şi Hamas.

De altfel, la frontieră s-a format o coadă lungă de camioane care aşteaptă să intre în Gaza.

În conformitate cu armistiţiul de patru zile, 200 de camioane cu ajutoare vor intra în Gaza în fiecare zi, livrând „ajutoare şi provizii medicale" în „toate zonele din Fâşie", a anunţat Hamas, potrivit Reuters.

Alte patru camioane vor livra combustibil şi gaz pentru gătit în fiecare zi a armistiţiului, au mai spus reprezentanţii Hamas.

Autorităţile din Qatar, care au mediat acordul, au declarat că ajutorul va include combustibil, dar nu au oferit detalii privind cantităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici