Articolul ORIGINAL pe care ministrul Educaţiei l-ar fi plagiat şi articolul COPIAT

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, este acuzat de plagiat şi verificat de Comisia de Etică de la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică pentru că ar fi publicat un articol ştiinţific publicat iniţial de autori japonezi.

803 afișări
Imaginea articolului Articolul ORIGINAL pe care ministrul Educaţiei l-ar fi plagiat şi articolul COPIAT

Articolul ORIGINAL pe care ministrul Educaţiei l-ar fi plagiat şi articolul COPIAT (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

PDL a cerut, miercuri, demisia ministrului Educaţiei, Ioan Mang, "pentru faptul că întreaga operă pe care o are este un plagiat de duzină", după cum a declarat, miercuri, preşedintele PDL, Emil Boc.

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, răspunzând unei întrebări, că îi va da în judecată pe cei care îl acuză de plagiat.

"S-a venit cu un document, cu o anumită lucrare care îmi este atribuită şi nu este a mea, este plagiat. Şi eu, dacă trimit o lucrare a cuiva astăzi şi scriu numele domnului Boc pe ea, sigur va fi plagiat", a afirmat Mang.

Potrivit ministrului Educaţiei, acuzaţia de plagiat care i s-a adus reprezintă "expresia unor lupte politice" şi "un atac dur la adresa Guvernului USL".

VEZI DOCUMENTUL ORIGINAL

VEZI ARTICOLUL LUI MANG

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, este verificat de Comisia de Etică de la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, în urma unor sesizări de plagiat, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai ANCS. Sesizările, care au fost primite la 9 mai, vizează atât pe ministrul Educaţiei, cât şi pe soţia acestuia, au precizat cei de la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici