ASE neagă orice implicare în scandalul privind diplomele false

Academia de Ştiinţe Economice (ASE) neagă orice implicare în scandalul privind dosarele de licenţă suspectate a fi false, susţinând că un anume Ion Pârvuţoiu, al cărui nume apare în dosar conform unor surse judiciare, nu a avut niciodată vreo legătură cu instituţia.

332 afișări
Imaginea articolului ASE neagă orice implicare în scandalul privind diplomele false

ASE neagă orice implicare în scandalul privind diplomele false

"Regretam asocierea eronată a cetăţeanului Ion Pârvuţoiu - prin sintagma «fost colaborator al ASE» - cu Universitatea noastră", se precizează într-un comunicat al ASE remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Instituţia informează că, potrivit evidenţei Serviciului de Resurse Umane şi Arhivei ASE, Pârvuţoiu nu a avut colaborări instituţionale cu ASE.

"În baza Ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în data de 31.03.2009 ofiţerii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Investigare a Fraudelor s-au deplasat la sediile Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, Universităţii Valahia din Târgovişte, Universităţii de Vest din Timişoara, Universităţii Ecologice Bucureşti, Universităţii Române de Ştiinţe şi Arte Gheorghe Cristea Bucureşti, Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti şi Universităţii Hyperion Bucureşti - în vederea ridicării dosarelor depuse în vederea susţinerii examenului de licenţă de către absolvenţii Universităţilor Europa Ecor şi Alexandru Ghica din Alexandria", a informat Parchetul în 31 martie.

Poliţiştii au ridicat, marţi, de la şapte universităţi dosare de licenţă suspectate a fi false, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici