Asistenta din Vaslui, internată la Iaşi după ce a fost bătută de soţul poliţist psiholog, a murit

Femeia de 42 de ani, internată la Spitalul C. I. Parhon din Iaşi la începutul lunii decembrie, după ce a fost bătută crunt de soţul poliţist psiholog, a murit. Femeia era în stare gravă încă de când a fost transferată de la Vaslui, prognosticul medicilor fiind unul rezervat.

6290 afișări
Imaginea articolului Asistenta din Vaslui, internată la Iaşi după ce a fost bătută de soţul poliţist psiholog, a murit

Asistenta din Vaslui, internată la Iaşi după ce a fost bătută de soţul poliţist psiholog, a murit

Asistenta medicală care ar fi fost bătută de soţul poliţist a murit, luni, la Spitalul C. I. Parhon din Iaşi.

„Pacienta a decedat, iar autopsia urmează să fie făcută de Institutul de Medicină Legală", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionuţ Nistor, purtător de cuvânt al Spitalului C I Parhon Iaşi.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, unde sunt deschise două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi violenţă în familie au declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că se aşteaptă rezultatele necropsiei, ce urmează să stabilească exact cauza morţii femeii.

Asistenta medicală a ajuns la Spitalul Judeţean din Vaslui la începutul lunii decembrie, cu mai multe traumatisme. Iniţial a fost internată la Neurologie, a fost transferată la Terapie Intensivă, în comă de gradul 4, iar după câteva zile transferată la Iaşi, la Spitalul C. I. Parhon.

Poliţiştii au fost sesizaţi atât de familie, cât şi de colegii din spital.

„Avem două dosare penale. Într-un dosar se fac cercetări asupra săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar în al doilea dosar se fac cercetări asupra săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. La data de 6 decembrie, poliţia a fost sesizată de cadre medicale din cadrul SJU Vaslui, Secţia ATI, unde se afla internată persoana vătămată, iar cea de-a doua sesizare a fost făcută de membrii familiei persoanei vătămate, privind fapte de violenţă", a declarat, la momentul infracţiunii, Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor surse, cel care ar fi agresat-o pe femeie este chiar soţul ei, fost angajat al IPJ Vaslui, acum psiholog la Inspectoratul Judeţean de Poliţie de Frontieră din Vaslui.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări ce vizează conduita poliţistului din Vaslui care şi-ar fi bătut soţia. Reprezentanţii ITPF Iaşi au anunţat că vor lua măsuri, în funcţie de rezultele cercetării realizate de către poliţitiştii şi procurorii vasluieni.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a anunţat, la începutul lunii decembrie, că, în ceea ce priveşte posibila implicare a unui angajat al instituţiei într-un dosar de agresiune domestică, există un dosar penal instrumentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

„În funcţie de rezultatele cercetării desfăşurate de către autorităţile competente şi de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Poliţistului", a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iaşi.

Potrivit sursei citate, se fac şi verificări privind conduita poliţistului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici