Asistentă filipineză moartă după vaccinul Covid. Despăgubiri de 169.000 dolari americani

  • O asistentă filipineză a murit la 4 zile după ce a primit vaccinul anti-Covid.
  • Singapore a plătit familiei sale din Filipine despăgubiri de 169.000 de dolari americani.
839 afișări
Imaginea articolului Asistentă filipineză moartă după vaccinul Covid. Despăgubiri de 169.000 dolari americani

Ontal Charlene Vargas a murit din cauza miocarditei sau a inflamaţiei inimii, iar un legist a constatat că aceasta a fost probabil legată de vaccinul pe care îl primise.

Femeia în vârstă de 43 de ani s-a simţit rău în dimineaţa după ce a primit, pe 9 decembrie 2021, vaccinul Comirnaty de la Pfizer-BioNTech în 2021. A doua zi, ea a fost spitalizată pentru dificultăţi de respiraţie, iar în doar 4 zile a murit.

Decesul asistentei a fost al doilea legat de vaccinarea Covid-19 la nivel local, primul caz fiind un cetăţean din Bangladesh, în vârstă de 28 de ani, care s-a prăbuşit la locul său de muncă şi a murit de miocardită pe 9 iulie 2021, la trei săptămâni după ce a primit prima doză de vaccin Moderna, scrie South China Morning Post.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici