Asociaţia pentru Securitate Rutieră propune reducerea vitezei pe A1 şi A2

Asociaţia Consiliul Naţional pentru Securitate Rutieră propune ca autoturismele care circulă pe A1 şi A2 să reducă viteza de deplasare cu 5-7 kilometri înainte de intrarea în Bucureşti, pentru evitarea producerii de accidente rutiere.

18 afișări
Imaginea articolului Asociaţia pentru Securitate Rutieră propune reducerea vitezei pe A1 şi A2

Asociaţia pentru Securitate Rutieră propune reducerea vitezei pe A1 şi A2 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Consiliul Naţional pentru Securitate Rutieră (ACNSR), pe autostrăzile A1 şi A2 este permis să se circule cu viteza de 130 km/h până la intrarea în municipiul Bucureşti, în condiţiile în care pe ultimii 5-7 kilometri, traficul se aglomerează foarte mult, în special la sfârşit de săptămână, existând riscul producerii unor evenimente rutiere.

Având în vedere să se apropie sezonul estival, perioada în care se va intensifica traficul rutier pe aceste artere rutiere, ACNSR propune instalarea unor indicatoare rutiere pe A1 şi pe A2 de reducere treptată a vitezei de deplasare, cu 5-7 kilometri înainte de intrarea în Bucureşti, de la 130 km/h la 100 km/h şi respectiv la 70-80 km/h.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici