ASPA Bucureşti: 12 câini adulţi şi doi pui, capturaţi duminică din zona Lacul Morii

12 câini adulţi şi doi pui au fost capturaţi duminică de pe câmpul din zona Lacului Morii, unde sâmbătă o femeie a murit după ce a fost atacată de câini.

633 afișări
Imaginea articolului ASPA Bucureşti: 12 câini adulţi şi doi pui, capturaţi duminică din zona Lacul Morii

ASPA Bucureşti: 12 câini adulţi şi doi pui, capturaţi duminică din zona Lacul Morii

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) Bucureşti a anunţat duminică dimineaţa că a reluat operaţiunea de capturare a câinilor de pe câmpul din zona Lacul Morii.

„Acţiunea s-a încheiat, au fost capturaţi 12 adulţi şi 2 pui astăzi”, a transmis duminică seara ASPA.

Reprezentanţii Autorităţii au anunţat că sâmbătă două femele au fost capturate prin tranchilizare la distanţă şi au fost ridicaţi 4 pui.

„Teritoriul este foarte mare, este un câmp deschis, câinii nu permit apropierea de ei, iar din aceste motive acţiunea este extrem de dificilă”, susţin aceştia.

Acţiunea are loc în zona Lacul Morii, unde o femeie a murit sâmbătă după ce a fost atacată de câini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câini,
lacul morii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici