ASPA va da circa 270.000 lei pentru servicii de hrănire a maidanezilor şi curăţenie în adăposturi. Licitaţia a fost câştigată de Penitenciarul Bucureşti Rahova

ASPA va plăti aproximativ 270.000 de lei pentru servicii de curăţenie şi administrare de apă şi hrană pentru câinii aflaţi în bazele municipalităţii de la Bragadiru, Mihăileşti, Theodor Pallady şi Olteniţei, după ce Penitenciarul Bucureşti Rahova a câştigat licitaţia pentru aceste servicii.

313 afișări
Imaginea articolului ASPA va da circa 270.000 lei pentru servicii de hrănire a maidanezilor şi curăţenie în adăposturi. Licitaţia a fost câştigată de Penitenciarul Bucureşti Rahova

ASPA va da circa 270.000 lei pentru servicii de hrănire a maidanezilor şi curăţenie în adăposturi (Imagine: Horatiu Gheorghe/Mediafax Foto)

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a organizat în 15 mai licitaţia pentru contractarea unui operator economic care să se ocupe atât de serviciile de curăţenie, cât şi de cele de administrare de apă şi hrană în bazele din Bragadiru, Mihăileşti, Theodor Pallady şi Olteniţei.

"Licitaţia a fost câştigată de Penitenciarul Bucureşti Rahova, valoarea contractului fiind de 272.989,92 lei fără TVA", au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii municipalităţii.

Potrivit sursei citate, contractul a fost atribuit operatorului economic care a avut "preţul cel mai scăzut" şi a fost încheiat până la 31.12.2014, cu posibilitatea de prelungire până la 30.04.2015.

Potrivit caietului de sarcini, serviciile vor fi asigurate de un număr de 30 persoane, timp de şapte zile pe săptămână, opt ore pe zi, programul fiind cuprins între orele 8.00 şi 16.00.

Astfel, angajaţii vor efectua curăţenia, spălarea şi dezinfecţia amplasamentelor interioare şi exterioare, vor hrăni zilnic câinii, conform programului stabilit de către coordonatorul punctului de lucru, şi vor observa starea animalelor. Aceştia vor trebui să raporteze şefului de secţie "semne clinice ce denotă starea de boală" a câinilor şi vor ajuta personalul sanitar-veterinar pentru efectuarea tratamentelor prescrise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici