Astăzi încep lucrările de reabilitare a Parcului Central din Cluj după Untold, în valoare de 300.000 de lei

Azi începe reabilitatea Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfăşurat o parte din festivalul Untold. Costurile ajung la aproape 300.000 de lei şi sunt suportate de organizatorii festivalului.

1084 afișări
Imaginea articolului Astăzi încep lucrările de reabilitare a Parcului Central din Cluj după Untold, în valoare de 300.000 de lei

Începe reabilitatea Parcului Central din Cluj după Untold

Lucrările care vor fi făcute includ pregătirea terenului şi supraînsămânţarea, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi.

Organizatorii Untold anunţau că acoperă integral costurile de reamenajare a Parcului Central şi a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului, cât şi din cauza unor factori independenţi, precum canicula, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an.

Primăria Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor, iar costurile totale se ridică la suma de 282.354 lei, fiind suportate integral de către organizatorii Untold.

Lucrările vor fi efectuate de către RADP Cluj-Napoca, încep miercuri şi urmează să se termine în 15 septembrie.

Festivalul Untold s-a desfăşurat în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca, la eveniment participând, în total, peste 330.000 de persoane, venite din întreaga lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici