Atac asupra unei secţii de Poliţie din Pakistan. Cel puţin 10 poliţişti au murit

  • Cel puţin 10 poliţişti au fost ucişi şi alţi şase au fost răniţi într-un atac desfăşurat luni dimineaţă la o secţie de Poliţie din nord-vestul Pakistanului.
  • Atacatoriii au utilizat un lunetist şi apoi au intrat în sediul secţiei aruncând grenade.
357 afișări
Imaginea articolului Atac asupra unei secţii de Poliţie din Pakistan. Cel puţin 10 poliţişti au murit

Atac asupra unei secţii de Poliţie din Pakistan. Cel puţin 10 poliţişti au murit

Atacul a avut loc în jurul orei locale 3.00, au anunţat poliţiştii din regiunea Draban din Pakistan, potrivit Reuters.

„După ce au intrat în clădire, teroriştii au folosit grenade de mână, care au cauzat mai multe victime poliţiei”, a declarat Malik Anees ul Hassan, reprezentantul poliţiei din Draban.

Nu se ştie cine se află în spatele atacului şi dacă agresiunea are legătură cu alegerile din Pakistan. În ultimii doi ani, militanţii islamişti au intensificat atacurile asupra secţiilor de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici