Atac masiv. Ucraina susţine că a distrus 30 de drone

Apărarea antiaeriană ucraineană a distrus, miercuri seara, peste 30 de drone în timpul unui atac rusesc în regiunile Odesa şi Mikolaiv, în sudul ţării

239 afișări
Imaginea articolului Atac masiv. Ucraina susţine că a distrus 30 de drone

Atac masiv. Ucraina susţine că a distrus 30 de drone

Forţele ruseşti vizează în mod regulat regiunile Odessa şi Mikolaiv de la Marea Neagră, unde se află infrastructura portuară vitală pentru comerţul maritim.

"Noaptea trecută, au fost lansate mai multe drone de atac" în aceste regiuni, a declarat Natalya Gumenyuk, purtătoarea de cuvânt a comandamentului de sud al armatei ucrainene, referindu-se la "un atac masiv", potrivit AFP.

"Cu toate acestea, activitatea apărării antiaeriene a fost destul de eficientă. Peste 30 de drone au fost distruse. Estimări mai precise vor fi furnizate de forţele aeriene", a adăugat ea.

"Inamicul nu încetează să atace, nu opreşte presiunea şi căutarea de noi tactici, în special cu ajutorul atacurilor masive", a declarat Natalya Gumenyuk.

Forţele ruse vizează în mod regulat această regiune din sudul Ucrainei cu vedere la Marea Neagră, unde infrastructura portuară este vitală pentru comerţul maritim. Numărul de atacuri a crescut de la abandonarea, în iulie, a acordului privind politica externă şi de securitate comună (PESC) a UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
drone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici