Atacatorul de la mall-ul din Brăila. Avocatul său vorbeşte despre o expertiză psihiatrică: Este confuz, dar regretă

Atacatorul de la mall-ul din Brăila nu va contesta măsura arestului preventiv, iar avocatul său crede că, în acest caz, se impune o expertiză psihiatrică. Reprezentantul celui care a înjunghiat un bărbat şi a lovit cu maşina nouă persoane spune că tânărul este confuz şi regretă fapta sa.

1075 afișări
Imaginea articolului Atacatorul de la mall-ul din Brăila. Avocatul său vorbeşte despre o expertiză psihiatrică: Este confuz, dar regretă

Atacatorul de la mall-ul din Brăila. Avocatul său vorbeşte despre o expertiză psihiatrică

Avocatul Daniel Prunăru a declarat că Marius Parfenie nu îşi aduce aminte mai multe episoade din incidentul pe care l-a provocat duminică la prânz, când a înjunghiat un bărbat, a furat o maşină, a lovit cu intenţie două persoane pe şoseaua de centură a oraşului Brăila şi, la final, a intrat într-un grup de oameni, încercând să forţeze intrarea într-un mall.

De aceea, avocatul său va solicita realizarea unei expertize psihiatrice care va stabili dacă bărbatul a avut discernământ în timpul incidentului.

„Este destul de confuz cu privire la ce s-a întâmplat. Nu îşi aduce aminte anumite episoade, chiar regretă. Mi-a dat permisiunea să discut cu presa şi să spun că regretă ce s-a întâmplat. Consumase destul de mult alcool şi pe fondul consumului a luat aşa o hotărâre nesăbuită, dar destul de neprecis în afirmaţiile legate de cele săvârşite. În opinia mea expertiza medico legală pshiatrică este absolut necesară”, a declarat, presei, avocatul Daniel Prunău.

De asemenea, apărătorul lui Parfenie a anunţat că nu va depune contestaţie la măsura privind arestul preventiv pronunţată luni de Tribunalul Brăila, în condiţiile în care familia tânărului a primit ameninţări de la persoane necunoscute, iar rudele se tem că o eventuală eliberare a inculpatului ar duce la creşterea tensiunilor în comunitate.

„Am discutat cu dumnealui şi nu vom formula contestaţie. Probabil că la ora asta este mai bine pentru dumnealui să rămână în stare de detenţie. Familia se teme, a fost ameninţată şi este destul de speriată de consecinţe”, a precizat avocatul Daniel Prunău.

Bărbatul din Brăila care duminică a înjunghiat un bărbat şi apoi a lovit cu maşina nouă persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia luată luni aparţine Tribunalului Brăila, tânărul fiind cercetat pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici