Video Răniţi de URS în oraşul Victoria, Braşov: Firul evenimentelor în care un băieţel de 3 ani, o fetiţă de 4 şi un bărbat, VICTIME uşoare. UPDATE: Copiii, răniţi în goana animalului/ VIDEO

Un băieţel de 3 ani a fost rănit de urs în aceeaşi zonă în care, anterior, au fost atacaţi o fetiţă de 4 ani şi un bărbat de 65 de ani, în localitatea Victoria din judeţul Braşov. După mai multe ore în care nu s-a ştiut nimic despre modul în care a atacat ursul, bărbatul rănit, primul care a căzut victimă animalului, a povestit cum s-au derulat evenimentele, petrecute în plină zi. Localnicii au fost avertizaţi prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului.

7293 afișări

UPDATE Ursul care a rănit doi copii şi un bărbat în Braşov nu a fost găsit

Ursul care a rănit doi copii şi un bărbat în Braşov nu a fost găsit încă. Animalul este căutat de vânători cu ajutorul câinilor de urmă. Primarul localităţii declară că duminică a fost pentru prima dată când ursul a alergat prin oraş, până acum fiind văzut doar la marginea pădurii.

Potrivit jandarmilor din Braşov, două echipaje caută ursul în Victoria, dar până acum nu a fost localizat.

Jandarmii spun că bărbatul atacat a povestit cum, în timp ce ieşea din curtea locuinţei, a fost atacat de urs.

În timp ce alerga, ursul a mai sărit peste un copil de 4 ani, care a căzut şi s-a lovit, spun jandarmii.

Primarul localităţii Victoria, Cristian Gheorghe, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la faţa locului au ajuns şi vânătorii care caută ursul cu ajutorul câinilor de urmă.

Potrivit primarului, după ce l-a zgâriat pe bărbat, ursul a continuat să fugă şi a dat peste o mamă care mergea pe stradă cu cei doi copii ai ei.

„Animalul a sărit pur şi simplu peste copii. Fetiţa a fost zgâriată cu gheara, iar băieţelul pare mai mult speriat. Apoi ursul a continuat să fugă prin oraş. Acum se pare că a părăsit zona. Cei de la Asociaţia Vânătorilor au venit cu câini să-i ia urma”, a declarat primarul din Victoria.

Potrivit acestuia, este pentru prima oară când ursul aleargă prin oraş, până acum fiind văzut la marginea pădurii.

Bărbatul rănit a refuzat transportul la spital, iar cei doi copii vor fi transportaţi la Spitalul de Boli infecţioase, au spus reprezentanţii ISU Braşov.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, echipajul SMURD a fost chemat să acorde primul ajutor în cazul unei fetiţe de patru ani care a fost atacată de un urs în localitatea Victoria.

Fata se afla împreună cu mama ei în momentul în care a fost rănită.

La scurt timp, echipajul a fost solicitat pentru îngrijiri medicale şi în cazul unui bărbat, rănit şi el tot de urs.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care cei doi au fost atacaţi de urs.

„Fetiţa în vârstă de 4 ani prezintă escoriaţii la nivelul feţei, iar un bărbat în vârstă de 65 de ani prezintă escoriaţii la nivelul antebraţului. Ambele persoane sunt conştiente”, spun reprezentanţii ISU Braşov.

La faţa locului au fost trimise şi o ambulanţă, în zona fiind şi jandarmi. În plus, localnicii au fost avertizaţi prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului.

 

Încă o victimă a unui urs în localitatea Victoria din judeţul Braşov: un băieţel de 3 ani

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, ultimele informaţii arată că victimă a ursului a căzut şi un băieţel în vârstă de 3 ani.

Atât fetiţa, cât şi băieţelul au ajuns la centrul medical de permanenţă din Victoria, urmând să fie duşi la spitalul din Făgăraş.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care cei trei au fost atacaţi de urs.

Taguri:
urs,
atac,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici