Atentat împotriva lui Conor McGregor. Cocktailuri Molotov aruncate în pub-ul „The black forge”

În momentul atacului, luptătorul MMA se afla în interiorul localului său, „The black forge”, în timpul exploziei: nu s-au înregistrat pagube, dar poliţia a demarat o anchetă.

2429 afișări
Imaginea articolului Atentat împotriva lui Conor McGregor. Cocktailuri Molotov aruncate în pub-ul „The black forge”

Atentat împotriva lui Conor McGregor. Cocktailuri Molotov aruncate în pub-ul „The black forge”

Cocktailuri Molotov în „The black forge”, pub-ul din Dublin deţinut de Conor McGregor. S-a întâmplat miercuri seară, în timp ce campionul MMA era în interiorul clubului, în ciuda faptului că era închis la ora respectivă.

Potrivit presei irlandeze şi a poliţiei, „The Notorious” gătea pentru câţiva dintre prietenii săi, când doi oameni cu scuterul au trecut cu viteză pe lângă pub, aruncând câteva bombe.

Din fericire, nu au provocat pagube oamenilor, ci doar au împrăştiat frică. Poliţia a demarat o anchetă pe baza imaginilor camerelor din apropiere: două cocktail-uri Molotov au explodat, alte două au fost găsite în apropiere.

McGregor preluase localul în urmă cu doi ani, pentru trei milioane de euro, transformându-l într-una dintre locaţiile preferate de noapte din capitala irlandeză: mâncare rafinată, o listă largă de beri, suvenirurile sale sportive aflate la vedere şi prezenţa sa cu familia aproape zilnică. 

Între timp, McGregor aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în octogon. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici