Atenţie! Chipsuri cu acrilamidă, retrase din magazine

Un anumit tip de chipsuri este retras de pe rafturile magazinelor, fiindcă depăşeşte valorile admise de acrilamidă, o substanţă dăunătoare, arată Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

858 afișări
Imaginea articolului Atenţie! Chipsuri cu acrilamidă, retrase din magazine

Atenţie! Chipsuri cu acrilamidă, retrase din magazine

„Furnizorul DENNRRE a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produselor Eco chipsuri de legume lot (dată de expirare) 15 aprilie 2023 şi 22 aprilie 2023, ca urmare a depăşirii valorilor admise ale acrilamidei”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA: http://www.ansvsa.ro/wp-content/uploads/2023/03/Rechemare_ECO_chipsuri_legume_90gr_Go_Pure_03.03.2023.pdf

Cei care au cumpărat aceste chipsuri sunt sfătuiţi să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazin, în perioada 2 - 23 martie, urmând să primească contravaloarea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici