VIDEO  Atenţie, imagini sensibile! Un soldat ucrainean îşi pierde piciorul încercând să-şi evacueze camarazii de pe un câmp minat

Imaginile suprinse din dronă arată un soldat ucrainean din Brigada 47 de asalt care îşi pierde piciorul, aruncat în aer de o mină terestră, în încercarea de a salva camarazii.

3378 afișări
Imaginea articolului Atenţie, imagini sensibile! Un soldat ucrainean îşi pierde piciorul încercând să-şi evacueze camarazii de pe un câmp minat

Imagini horror de pe un câmp minat: un soldat ucrainean îşi pierde piciorul încercând să-şi evacueze camarazii

Momentul reprezintă unul dintre cele mai crude videoclipuri filmate în războiul din Ucraina. Soldaţii ucraineni ai Brigăzii 47 îşi pierd picioarele şi vehiculele Bradley în decurs de 11 minute.

Vehiculele Bradley au fost oferite Ucrainei în speranţa că vor permite trupelor Kievului să câştige „un avans în luptă şi să recâştige terenul pierdut”, a declarat locotenent-colonelul Rebecca D'Angelo, din armata americană.

Brigada 47 este una dintre cele nouă brigăzi din Armata Ucrainei, cu recruţi de la Kiev, Dnipro, Odesa şi Lvov.  99 de unităţi Bradley au fost repartizate brigăzii, făcând-o „unitatea de luptă cu cea mai mare putere de foc pe câmpul de luptă”.

Armata ucraineană este disperată pentru mijloace militare suplimentare de luptă, deoarece Brigăzile 33 şi 47 continuă să piardă „aproximativ o cincime din vehiculele lor grele de luptă”, a scris Forbes. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici