ATENŢIONARE ANM: Instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ - FOTO

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ, în intervalul 02 iunie, ora 12 – 03 iunie, ora 21.

4990 afișări
Imaginea articolului ATENŢIONARE ANM: Instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ - FOTO

ATENŢIONARE ANM: Ploi importante cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori în zona montană înaltă - FOTO (Imagine: Sebastian Sascau/ Mediafax foto)

În intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în toate regiunile, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi izolat grindină. Se vor înregistra frecvent cantităţi de apă de
15...20 l/mp, iar în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali se vor cumula 40...80 l/mp.

 

În plus, ANM avertizează că vor fi ploi în general moderate cantitativ în noaptea de miercuri spre joi (1/2 iunie) şi în prima parte a zilei de joi (2 iunie) în regiunile sud-vestice şi în zona montană.

 

  
 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici