Furtuna Filomena în Spania. Coduri roşu, portocaliu şi galben de ninsoare, ploi şi vânt

  • Agenţia Meteorologică spaniolă - AEMET a emis o prognoză de precipitaţii şi vânt pentru perioada 8-9 ianuarie 2021.
  • Spania este în prezent străbătută de furtuna Filomena care a adus „ninsori abundente” şi la altitudini mici
1489 afișări
Imaginea articolului Furtuna Filomena în Spania. Coduri roşu, portocaliu şi galben de ninsoare, ploi şi vânt

Atenţionare de călătorie în Spania - coduri roşu, portocaliu şi galben de ninsoare, ploi şi vânt

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Spaniei că Agenţia Meteorologică spaniolă - AEMET a emis o prognoză de precipitaţii şi vânt pentru perioada 8-9 ianuarie 2021.

Au fost emise un cod roşu de ninsori pentru comunităţile Madrid şi Castilla la Mancha, un cod portocaliu de ninsori pentru comunităţile Andaluzia, Aragon, Castilla y Leon, Catalonia, Extremadura, Murcia, Valencia şi oraşul autonom Ceuta, precum şi un cod galben de ninsori pentru comunităţile Asturias, Insulele Baleare, Cantabria, Galicia, Navarra şi Ţara Bascilor.

De asemenea, pentru Comunitatea Autonomă Andaluzia a fost emis şi un cod portocaliu de ploi abundente şi intensificări ale vântului.

În acest context, autorităţile spaniole recomandă atenţie sporită la deplasare atât pietonilor, cât şi conducătorilor auto, precum şi evitarea deplasărilor neesenţiale.

Spania este în prezent străbătută de furtuna Filomena care a adus „ninsori abundente”  şi la altitudini mici.

Spania a înregistrat joi cea mai scăzută temperatură din istoria măsurătorilor. Mercurul din termometre a scăzut la -35,8 ° C.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici