Aterizare de urgenţă a unei aeronave cu 109 pasageri la bord cu destinaţia Otopeni-Bucureşti

Un avion cu 109 pasageri la bord, care ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti, a aterizat de urgenţă, duminică, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, din Constanţa, primele informaţii fiind că pilotul aeronavei ce venea de la Larnaca, Cipru, a anunţat o defecţiune la flapsuri.

2998 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă a unei aeronave cu 109 pasageri la bord cu destinaţia Otopeni-Bucureşti

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul din Constanţa. Avion cu 109 pasageri la bord

Surse aeroportuare au declarat, pentru MEDIAFAX, că aeronava Larncaa – Bucureşti (Otopeni) a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, din Constanţa.

Aceleaşi surse au precizat că pilotul aeronvei ar fi anunţat o defecţiune la flapsuri şi ar fi cerut să aterizeze de urgenţă.

Reprezetanţii ISU Constanţa au transmis că au avut o solicitare pentru a asigura măsurile specifice la aterizarea unui avion Boeing la bordul căruia se aflau 109 persoane, între care un bebeluş, precum şi 6 membri ai echipajului.

Primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici