Aterizare de urgenţă a unui elicopter israelian participant la exerciţiul Blue Sky 2010

Un elicopter israelian de transport tip CH-53 care participa la exerciţiul comun aerian româno-israelian Blue Sky 2010 a aterizat de urgenţă, duminică, la ora 17.00, în zona localităţii Priboiu, din judeţul Dâmboviţa, informează Ministerul Afacerilor Externe.

52 afișări

Potrivit MAE, în timpul zborului către aerodromul Boboc de la Buzău, echipajul elicopterului a sesizat o defecţiune la bord şi a aterizat de urgenţă, conform procedurilor.

După remedierea defecţiunii, elicopterul israelian a decolat către baza de la Boboc, unde a aterizat în siguranţă, în jurul orei 20.30.

Exerciţiul Blue Sky 2010 se desfăşoară în perioada 18-29 iulie, la aerodromul Boboc şi are ca scop antrenarea pentru misiuni de căutare, salvare şi evacuare medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici