Au ales un loc pitoresc din România. Nepotul regelui Mihai şi soţia sa, Alina, au rămas în ţară, după NUNTĂ - FOTO

Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, şi soţia sa Alina vor pleca anul viitor în luna de miere într-o destinaţie exotică din străinătate, după ce, imediat după nuntă, au petrecut o săptămână în Delta Dunării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5388 afișări
Imaginea articolului Au ales un loc pitoresc din România. Nepotul regelui Mihai şi soţia sa, Alina, au rămas în ţară, după NUNTĂ - FOTO

Recent căsătoriţi, nepotul regelui Mihai şi soţia sa, Alina, au rămas în România, după nuntă. Luna de miere, amânată pentru o altă destinaţie

Întrebat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, de presă, dacă s-a schimbat ceva în viaţa sa după nuntă şi unde îşi va petrece luna de miere, Nicolae al României a spus că în Deltă a găsit exact ce a avut nevoie, şi anume linişte.

”Suntem căsătoriţi. Am plecat prin Deltă o săptămână, a fost exact ceea ce am avut nevoie, linişte, prin natură. La anul vom face ceva mai exotic, mergem în străinătate”, a spus fostul principe.

Acesta a anunţat că aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire o va sărbători ”alături de popor”, la Alba Iulia.

”Este o dată importantă pentru noi toţi, pentru România, şi putem folosi această oportunitate ca să fie o lecţie pentru noi toţi, pentru copii şi generaţia tânără”, a mai spus nepotul regelui Mihai.

Nicolae şi soţia sa Alina au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la deschiderea Festivalului Internaţional de Vin RO-Wine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici