Au avut loc primele teste la metroul din Drumul Taberei VIDEO

  • Metroul din Drumul Taberei începe să devină realitate.
  • Metrorex a realizat primele teste.
  • Încă nu se ştie când dacă tronsonul va fi dat în funcţiune la finalul verii acesteia.
6852 afișări
Imaginea articolului Au avut loc primele teste la metroul din Drumul Taberei VIDEO

Au avut loc primele teste la metroul din Drumul Taberei

 
La opt ani după începerea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei, pe Magistrala 5, au avut loc, în final, şi primele teste, conform clubferoviar.ro
 
Ultimul termen avansat de autorităţi pentru punerea în funcţiune a tronsonului este „la sfârşitul verii”. 
 
       
 
       
 
Întrebat dacă sunt şanse mai mari pentru jumătatea verii sau pentru sfârşit de vară, responsabilul Metrorex a răspuns că totul depinde de rezultatele probelor dinamice care se fac cu trenurile de metrou în mişcare, conform sursei citate. 
 
       

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici