Au venit facturile la căldură: la Bucureşti s-a scumpit frigul, în Timişoara plăteşti 56% în plus

La Bucureşti, în decembrie, a fost cu 4-5 grade mai frig în case dar facturile vin cu aproape 100% mai mari decât în noiembrie. La Timişoara, gigacaloria a sărit de la 162 de lei - iarna trecută, la 252 de lei, potrivit Gândul.

59 afișări
Imaginea articolului Au venit facturile la căldură: la Bucureşti s-a scumpit frigul, în Timişoara plăteşti 56% în plus

Au venit facturile la căldură: la Bucureşti s-a scumpit frigul, în Timişoara plăteşti 56% în plus (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Au început să sosească facturile la căldură pe decembrie. În Iaşi, Oradea , Timişoara sau Braşov sunt mai mari decât iarna trecută - la Timişoara chiar cu 56%. În Bucureşti, facturile primite de asociaţiile de proprietari indică aproape dublarea costului căldurii şi apei calde, faţă de luna noiembrie.

Astfel, pentru o singură scară de bloc cu 46 de apartamente, o asociaţie de proprietari de pe Şoseaua Iancului are de plătit 8.722 de lei, una de pe Calea Moşilor 10.000 de lei, iar o alta de pe Şoseua Colentina 12.000 de lei. Şi asta deşi majoritatea locatarilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare au cam făcut frigul în decembrie.

Află cât au crescut facturile la căldură pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici