Autobuz al Regiei de Transport în Comun Constanţa, furat din staţie de un fost angajat

Un autobuz al Regiei de Transport în Comun (RATC) Constanţa a fost furat, marţi, de la capătul de linie, de către un fost angajat al societăţii care, profitând de faptul că şoferul coborâse după foaia de parcurs, a urcat la volan şi a plecat, fiind oprit de poliţişti după ce a traversat tot oraşul.

173 afișări
Imaginea articolului Autobuz al Regiei de Transport în Comun Constanţa, furat din staţie de un fost angajat

Autobuz al Regiei de Transport în Comun Constanţa, furat din staţie de un fost angajat (Imagine: Andrei Moise/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, marţi, în jurul orei 6.30, bărbatul a aşteptat la capătul de linie de la Poarta 1 Port şi, în momentul în care şoferul unui autobuz a coborât după foaia de parcurs, a urcat la volan şi a plecat cu autovehiculul în care nu se afla niciun călător.

Bărbatul respectiv a traversat tot oraşul, fiind oprit în cele din urmă de poliţişti pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul unui centru comercial. Bărbatul a oprit de bunăvoie şi nu a opus rezistenţă, spunându-le poliţiştilor că a plecat pe traseu.

El a fost dus la Parchet pentru audieri, fiind cercetat pentru furt calificat, şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Directorul RATC, Ovidiu Tănase, a declarat că fostul angajat al societăţii a lucrat la societatea de transport până în anul 2008, când şi-a dat demisia, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de el.

În timpul cât s-a plimbat cu autobuzul prin oraş, fostul angajat nu a provocat pagube însemnate, spărgând una dintre oglinzile autovehiculului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici