Autobuz răsturnat în Constanţa: Opt persoane rănite/ Mai multe echipaje SMURD intervin la faţa locului

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, iar alte cinci au suferit contuzii, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum naţional din judeţul Constanţa, în urma exploziei unui cauciuc.

1310 afișări
Imaginea articolului Autobuz răsturnat în Constanţa: Opt persoane rănite/ Mai multe echipaje SMURD intervin la faţa locului

Autobuz răsturnat în Constanţa: Opt persoane rănite/ Mai multe echipaje SMURD intervin la faţa locului

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un microbuz care se deplasa vineri seară pe DN 38, la ieşire din localitatea Topraisar, ar fi avut o explozie la unul dintre pneuri şi s-a răsturnat.

În microbuz se aflau opt persoane, iar în zonă s-au deplasat imediat trei echipaje SMURD şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Trei dintre răniţi au fost transportaţi la spital, starea lor fiind stabilă.

Celelalte cinci persoane aflate în vehicul au suferit contuzii şi au primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Poliţiştii constănţeni continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici