Autobuzele liniilor 135, 182, 282 şi 117 circulă pe trasee modificate

Autobuzele liniilor 135, 182, 282 şi 117 circulă, de miercuri, pe trasee modificate din cauza unor lucrări la reţelele edilitare în zona străzilor Ceaikovski, Calea Floreasca şi strada Năsăud, anunţă RATB.

2571 afișări
Imaginea articolului Autobuzele liniilor 135, 182, 282 şi 117 circulă pe trasee modificate

Autobuzele liniilor 135, 182, 282 şi 117 circulă pe trasee modificate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), linia 135 va funcţiona pe un traseu modificat pe sensul spre CFR Constanţa, de la intersecţia străzii Barbu Văcărescu cu strada Ceaikovski, prin strada Barbu Văcărescu, Şoseaua Pipera, apoi pe traseul de bază.

Şi linia 182 va funcţiona pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la Piaţa Dorobanţi, prin Calea Dorobanţi, Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Şoseaua Pipera, strada Barbu Văcărescu, apoi pe traseul de bază.

Din cauza lucrărilor edilitare se modifică şi traseul liniei 282, tot în ambele sensuri, de la intersecţia Bulevardul Constantin Prezan cu Bulevardul Aviatorilor, prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Şoseaua Pipera, strada Barbu Văcărescu, apoi pe traseul de bază.

Autobuzele liniei 117 circulă, de asemenea, pe un traseu modificat, de la intersecţia Calea Ferentari cu strada Năsăud, prin Calea Ferentari, Calea Rahovei, Şoseaua Progresului, strada Năsăud, apoi pe traseul de bază.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici